Ние, жените | Анита Маркова от @fitmama.bg

Анита е от онези хора, полезните мама инфлуенсъри, които наистина помагат на своите последователи по най-благоприятният, ефективен и здравословен начин. За нас, като създатели на проекта @theirtalks e от огромно значение да Ви представяме хора, на които наистина можем да се доверим. Здравословният начин на живот, спортът, храненето и навиците, които създаваме у децата са отражение на нашето ежедневие, начина, по който ние се храним, изборът, който правим за храната, която предлагаме и сервираме на децата си. Грижата за жената, за семейството, за дома, за тялото, за енергията, за щастието идва от самите нас. Ние сме тези, които поставяме началото и си даваме равносметка, казваме си, че стартираме от утре, но е важно да започнем от днес.

Анита е прекрасна майка на две деца, момче и момиченце, създател е на програмата FIT MAMA – Проект за здравословен и балансиран начин на живот във всеки период от живота ни. Тя е професионален фитнес модел, професионален международен състезател в Световната федерация за фитнес и красота „WBFF – World, Beauty, Fitness and Fashion“. През 2018г се класира на първо място в Италия на международно първенство и става европейска шампионка. А през 2019 г. представя България на Световното първенство за фитнес и красота на Бахамските Острови, избрана сред 40 момичета от различни държави. Там получава и своята лента за WBFF PRO BIKINI DIVA и официално става част от семейството на федерацията. Тя е истинско вдъхновение ,че когато човек иска да намери начин да изглежда добре, да се поддържа и развива себе си, това е напълно възможно.

Причината да поканим Анита в специален разговор за рубриката ни “Ние, жените”, е именно тази – нейната вдъхновяваща история може да бъде пример за много жени, бременни майки, вече настоящи такива, които по една или друга причина са изгубили женствеността у себе си, търсят оправдания и не “намират време” за всичко. Не е и нужно, но нека открием повече и в краткото блиц интервю с Анита от @fitmama.bg

Вижте цялата статия: https://www.theirtalks.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top