Фитнес кралицата на света Анита Маркова: Искаме по-адекватни политици? Раждайте деца и ги правете хора

Замразена минимална заплата прави народа още по-беден и контролируем

КОЯ Е ТЯ

Анита Маркова е фитнес кралицата на света. През август 2019 г. брюнетката грабна приза „Фитнес Дива“ на световното първенство, проведено на Бахамските острови. Нашето момиче пребори конкуренцията на 40 фитнес модели от цял свят, а отличието й бе присъдено от световната организация за фитнес и модни модели WBFF. Наскоро Анита роди третото си дете. Как световната шампионка се справя с майчинството, с домакинството, работните ангажименти и всичко останало – четете в следващите редове.

– Фитнес кралица на света с три деца и изваяна фигура в залата. Каква е рецептата, г-жо Маркова?

– Всеки ден осъзнавам, че тайната или рецептата е в ума. В това да сме целеустремени и да вярваме, че можем да се справим с всичко, което ни предизвиква. Искам да се чувствам и изглеждам добре и съответно правя информиран подбор на храните, с които се храня. Планирам си деня до най-малката подробност, като включвам задължително тренировка в него. Здраво работя и в залата. Колко е лесно, нали?

– Защо е важно да се създава живот? Голяма част от жените раждат след 30 и в честия случай по едно дете. Как стимулирате момичетата да стават майки?

– За мен децата са най-големият смисъл. Та не са ли те по-доброто бъдеще, за което мечтаем? Имаме шанса да оставим гените си след себе си, и то по няколко пъти. Грях е да не се възползваме от това. Искаме да променим света, да го направим по-добър, ако щеш, да имаме по-адекватни управляващи – ами раждайте деца и ги правете Хора. Отглеждайте ги в любов и бъдете най-добрият пример за тях.

Аз наистина се старая да бъда пример за децата ми и хората, с които общувам, макар и косвено през социалните медии, телевизията или чрез тази статия. Искам да покажа на младите момичета, че могат да имат много деца, да изглеждат добре и да бъдат щастливи от всичко това. Вярвам, че все повече жени ще бъдат смели да даряват живот, когато виждат жени, които вече го правят. Неслучайно създавам и тренировъчни програми за бременни жени, както и за влизане във форма след раждането. Такава програма е „Бременна Фит Мама“, както и единствената по рода си в България програма „Фит Мама – Фит Бебе“ – тренировки заедно с бебето. Това е част от моя стимул за тях. Да знаят, че правят най-доброто за телата си в тези моменти. Да имат реални решения против много качени килограми, целулит, стрии и т.н. Да знаят, че тялото е лесно манипулируемо с правилните действия.

А децата остават най-великият смисъл, който можем да оставим след себе си! По-добрата наша версия. Нека предадем напред уроците, които сме научили и оставим една по-добра планета след себе си!

 

Прочетете цялата статия ТУК.

Scroll to Top