Фитнес кралицата на света Анита Маркова в очакване на третото си дете

Красавицата грабна през август 2019 г. приза „Фитнес Дива“ на световно първенство, проведено на Бахамските острови. Нашето момиче пребори конкуренцията на 40 фитнес модели от цял свят, а отличието й бе присъдено от световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

Анита има голям син на 6 години и дъщеричка, която се появи на бял свят през лятото на 2021-ва. Сега Маркова е в напреднала трета бременност и през първото тримесечие на 2023 г. очаква третия си наследник.

„Някои ще кажат, че е лудост. Е, за мен е живот, сила, отговорност и смелост. Когато бях дете, никога не съм мечтала за толкова много, но винаги съм се възхищавала на жени, които раздават себе си в името на големия смисъл – децата си. И знайте, че Бог винаги ни изпраща това, с което можем да се справим. Нито повече, ни по-малко. А за мен е дълбоко осъзната чест да съм за пореден път посредник на живота“, споделя майката, която поддържа отлична форма дори и чакайки трето детенце и грижейки се паралелно за останалите две.

Анита казва, че именно магията, чудото, мистерията и невинността на детското сърце са семената на творчеството, които ще излекуват света. За това й помагат всекидневният прием на много плодове и зеленчуци.

„Резултатите са налице! Никаква задържана вода, подпухнали крайници и лице. Малко качени килограми. Много енергия и добро настроение, които респективно се отразяват и на моето семейство“, доволна е фитнес кралицата на планетата.

 

Източник: Plovdiv24.bg

Scroll to Top