Историята на една работеща майка

Историята на една работеща майка

Ето я нашата нова история. Представям ви една изключително заета жена, която вложи цялата мотивация, която имаше, за да си върне тялото, което искаше и да го подобри в пъти.

Здравей Ками и ти благодаря, че се съгласи да бъдеш наш гост. Запознай ни със себе си.

Здравейте, казвам се Камелия, на 46г. и съм майка на две пораснали момчета.

Как се запозна с Анита?

С Анита се запознах съвсем случайно, както обичам да се шегувам, че в този момент господ ми я праща. Като повечето хора и аз съм от тези, които са склонни към напълняване, особено след като минах 40 те. Пробвала съм какви ли не варианти да отслабна, но така и не можех да се справя сама с проблема.

В разговор с  мои близки , отново на тема кг и едната ми подаде една визитка. Каза ми да разгледам този сайт от визитната картичка. Така и направих. Разгледах сайта и първото нещо, което ме впечатли беше външния вид момичето (създателката на сайта). Свързах се с нея по телефона и всичко започна веднага. Нямахме време да се видим на четири очи и за това контакта беше по тел. Същевременно ми изпрати един въпросник, който трябваше да попълня за начина ми на хранене, кг, височина и какво искам да постигна. След няколко дни вече имах изготвен индивидуален хранителен режим.

Какво те накара да и се довериш и да започнете заедно своята промяна?

Доверих се в  момента, в който я видях на снимките. Още при първия ни разговор се усещаше, че тя е компетентна млада дама по отношение на здравословното хранене. В такъв вид отношения е много важно да има разбирателство от страна на инструктора към дадения пациент, защото няма как на секундата човек да промени храненето си.

Оправдали ли очакванията ти по отношение на хранителен режим, тренировъчна програма?

Започнах режима и месец по късно бях с 6 кг. надолу. Бях безкрайно щастлива от резултата, като през цялото време подържах контакт с Анита и съответно споделях как се чувствам, дали съм гладна, дали имам нужда от нещо допълнително. От самото начало Анита ме насърчаваше , че трябва имам повече физическа активност, това не спираше да ми го казва. Забравих да кажа, че до този момент никога и нищо не съм тренирала.

През какви трудности премина по пътя?

Когато започнах режима аз знаех, че искам да сваля 10-13 кг. Няма как да не преминеш през трудности, ако всичко беше толкова лесно нямаше да се радваме на постигнатите резултати. Трябваше да изключа от менюто си някой видове храни, които съм яла почти всеки ден. Може би най- трудно беше да не ям не тестени или сладки неща, колкото млечните продукти.

Как се чувстваш днес и какви са твоите постижения в борбата с отслабването?

Към днешна дата почти две години след стартирането ми с режима се чувствам добре , продължавам да се храня както преди, веднъж в седмицата си позволявам някой храни които ми липсват през другото време. Както споменах аз никога до момента не бях спортувала, а сега цяла година ходя редовно на народни танци 2 пъти седмично. Децата ми се радват много и ми го показват, че се грижа за себе си. По себе си съдя , че битката с кг не е толкова страшна ако човек полага ежедневни грижи за тялото си като му подава добра храна.

Какви цели имаш за напред?

За себе си мога да кажа, че аз съм постоянен човек и не правя компромис и с един шоколадов бонбон, което е изключително важно да се постигне ( като дете съм яла количества сладко всеки божи ден.)

Разбира се да поддържам този ритам , чувствам се здрава и не пия по една шепа хапчета.

Целите ми занапред определено са да продължа по този начин и като хранене и като спорт, за може преди всичко да съм здрава, а виждам , че добре влияя на децата си.

Какво би казала на дамите, които тепърва искат да започнат промяната за себе си?

За дамите, които искат да започнат да се хранят здравословно – сами трябва да го пожелаят.

Аз никога не съм искала да приличам на някоя кльощава дама , а да приличам на себе си една прилична за възрастта си жена. Вижте дами, стомаха е голям колкото един юмрук няма как цялата вкусна храна на света да влезе в него. Колкото сте по млади толкова по добре , защото с напредването възрастта, метаболизма се забавя и кг по трудно се свалят.

Ако и вие искате да придобиете самочувствие, да махнете от себе си няколко килограма и да промените живота си, то можете да заявите вашия хранителен режим на shop.fitmama.bg

Scroll to Top