ТЕ УСПЯХА, МОЖЕШ И ТИ!

Тук можете да разгледате снимки на част от работата ми с хора, чиито животи вече се промениха!

Смятам, че личният пример е задължителен, затова започвам с моя снимка, на която се вижда как изглеждам бременна в 9 месец и 4 месеца след раждането.

Знаете ли коя е тайната на всички хора, които искат промяната и най-важна част от този личен за тях успех?

– Първото, което направиха, е че поискаха промяната истински и знаеха какво ги очаква. А след това ми се довериха и предприеха своята първа крачка към подобряване на своята култура на хранене и респективно – своя външен вид!

Запомнете – нашите тела са отражение на духовното ни състояние! Храната често се оказва един от начините да запълним душевна празнота, но тя далеч не е решението. Включително и аз бях в този порочен кръг и знам всеки един от вас какво чувства и през какво преминава! Затова знам как точно да ви помогна!

Нека погледнем малко по-дълбоко и не приемаме здравето за даденост! То е дар, за който трябва да се грижим и обичаме. В противен случай тялото ни отвръща с излишни килограми, целулит, стрии, депресивни състояния на ума, хранителни непоносимости и т.н.

Нали знаете фразата „Безплатен обяд няма“? Е, и със здравето е така – всяка грешка се заплаща рано или късно! Не го казвам, за да ви плаша, а за да започнете да се грижите за себе си така, както заслужавате! Защото всеки от нас е роден, за да бъде щастлив и обвивката (тялото), която му е дадена в никакъв случай не е създадена, за да ни прави нещастни, когато я погледнем!

Погледнете тези хора, те са много различни един от друг, но имат много общи качества! Всички те са интелигентни, осъзнават нуждата от промяна, силно мотивирани и сериозни, отговорни са към себе си и имат една обща цел – да са здрави и да се харесват в телата си!

Бъди и ТИ един от тях, нека чрез своя личен пример направим света по-здраво и красиво място! Нека бъдем авторитет за подражание от децата ни и възпитаме у тях чувство за отговорност първо към себе си!

Това е моята награда за всеки един, който силно поиска да изживее живота си в здраве и хармония – да бъда малка частица от тази промяна.

Господ винаги ни изпраща хората, от които имаме най-много нужда, за да ни помогнат в точния момент!

Ако и Вие искате да направите най-накрая промяна за себе си, не се колебайте! Животът е твърде кратък, за да го изживеем тъжни от външния си вид! Покажете на света на какво сте способни и как можете за изглеждате!

Аз съм на среща за всеки, който истински пожелае тази промяна! Нека ЗАЕДНО покажем най-доброто от вас! Очаквам ви!

Анита Маркова – персонален треньор и консултант по клетъчно хранене

А ЕТО ГИ И ТРАНСФОРМАЦИИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО СА ПРИМЕР КАК ВСЕКИ ЧОВЕК, НЕЗАВИСИМО КОЛКО Е ГРЕШИЛ И КОЛКО КИЛОГРАМА Е НАТРУПАЛ, ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ И ДА СТАНЕ ОТНОВО СЕБЕ СИ! ДА ОБЛЕЧЕ ДРЕХИТЕ, КОИТО ВИНАГИ Е ИСКАЛ, ДА ЗАБЛЕСТИ В НАЙ-КРАСИВАТА СИ ВИЗИЯ И ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА, ЧЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО АКО ГО ПРЕВЪРНЕ В ПРИОРИТЕТ!

Ася – Прекрасната Ася, която положи много усилия, за да преодолее старите навици и да се впусне в приключението да си върне старите килограми, в които се чувства добре. Тя е истински пример за Жена, която е осъзнала колко важна е храненето и движението. Жена, която успя да придобие отново самочувствие и чийто живот вече е много различен. Благодаря й, че избра мен, за да бъда част от нейната трансформация.

Collage 2018-07-25 10_24_40

За месец с тази млада Майка постигаме вече видими резултати. Искам да подчертая, че това е кърмеща жена, която съумява освен гледането на новороденото си бебе, да се храни здравословно, да тренира и да постига видими резултати само няколко месеца след раждането на бебето си. Не е ли истински пример за достойна майка, която може да изглежда добре?

Един човек, който е много специален за мен и бих казала, че е най-голямото ми предизвикателство откакто практикувам като треньор и човек, който помага на хората да отслабнат. Точно 7 години се опитвам да го убедя да започне своята промяна и да махне излишните килограми от себе си и най-накрая успях. Разбира се това се случи, заради неговото желание и вече осъзнатост от необходимостта да го направи. Ще ви представям нашият прогрес, защото той вече се случва и мисля да стигнем доста далеч. Вече 21-ви ден той е на стриктен режим като подчертавам, че си хапва доста, а коремът видимо се прибира. Изключително съм горда от него и желанието му за промяна. Очаквайте продължение, ще си заслужава.

Screenshot_20180222-105009

Една млада бъдеща майка, с която имах честта да работя. Тук сме в 23та г.с. Много стриктна и отговорна към себе си. Мога да нарека истинска FIT MAMA.

Значителен прогрес за тази мотивирана млада дама. И продължаваме да работим до достигане на желаните резултати!

Един от най-мотивираните млади хора, който дава много от себе си, за да постигне целите си!Вальо, който от години се бори с килограмите и не се получава. Е,ето че постигнахме неговите цели и вярвам, че всеки човек може да ги постигне ако това се превърне в приоритет за него.

Значителен прогрес за тази мотивирана млада дама. И продължаваме да работим до достигане на желаните резултати!

Една от наистина най-мотивираните ми дами! Благодаря ти, че избра мен, момиче продължаваме напред!

Scroll to Top