Филийки от домашен хляб от лимец със сирене от кашу

Използвайте пълнозърнест хляб или този от рецептата за хляб от лимец в категория „Рецепти“.
Гарнирайте филийките хляб със сирене от кашу, домати, може да добавите два белтъка и един жълтък, за да си набавите достатъчно от важния протеин в закуската!
Филийките се получават и като чудесни брускети ако запечете хляба и хапвате като стартер.

За соса от кашу:

  1. 200гр сурово кашу
  2. 1сл белени тиквени семки
  3. щипка черен пипер
  4. щипка кимион
  5. сол
  6. малко лимонов сок
  7. лъжица зехтин
  • Накиснете кашуто и семките за 4 часа във вода
  • Измийте и отцедете
  • Сложете в пасатор заедно с всички съставки и пасирайте! Ако е прекалено гъста сместа може да разредите с малко вода.

 

Scroll to Top