Филийки от домашен хляб от лимец със сирене от кашу

Използвайте пълнозърнест хляб или този от рецептата за хляб от лимец в категория „Рецепти“.
Гарнирайте филийките хляб със сирене от кашу, домати, може да добавите два белтъка и един жълтък, за да си набавите достатъчно от важния протеин в закуската!
Филийките се получават и като чудесни брускети ако запечете хляба и хапвате като стартер.
За соса от кашу:
- 200гр сурово кашу
- 1сл белени тиквени семки
- щипка черен пипер
- щипка кимион
- сол
- малко лимонов сок
- лъжица зехтин
- Накиснете кашуто и семките за 4 часа във вода
- Измийте и отцедете
- Сложете в пасатор заедно с всички съставки и пасирайте! Ако е прекалено гъста сместа може да разредите с малко вода.