Мисия

Моята мисия и цел е да достигам до хиляди хора, които да мотивирам да направят първата крачка към подобряване на здравето и външния си вид. Работя с хора със сериозни проблеми в килограмите, водили дългогодишни и неуспешни битки.  И това е един от приоритетите ми – да достигам до тези, които имат най-много нужда от промяна,  хора, загубили нишката на щастливия и удовлетворен живот. Друга важна част от работата ми е свързана с една отделна група жени, които са изключително специални и благословени. Жени, които са бременни, раждали и кърмещи майки. Всяка една от тях е жена, която е безкористна и себе-отричаща се любов. Всяка една е даваща и не вземаща, даваща красотата си, съня си, здравето и спокойствието си, даваща живота си ако се наложи. В тези периоди, жените сме склонни да качваме много излишни и болестотворни килограми, от които трудно се освобождаваме след това. Точно тук е моментът, в който трябва да поемем отговорност към здравето и красотата си. Понякога обаче това коства цял живот, изпълнен с мъчителни диети, глад, лишения и безуспешни опити за връщане на мечтаната фигура. www.fitmama.bg  е сайт за здравословен, балансиран и щастлив начин на живот във всеки период от живота ни! Това е вашето виртуално пространство, в което е подбрана най-ценната информация за това как да сте винаги в топ форма, как да подобрите здравето си чрез храната, да сте винаги мотивирани и безкрайно щастливи от всекидневно направените избори.

Fitmama.bg e мястото, където се променят съдби и животът се превръща в дълго мечтаната реалност.

Тук ще откриете първите по рода си индивидуални хранителни стратегии за бременни, раждали и кърмещи майки! Всяка стратегия включва в себе си хранителен план, множество лични тактики за гарантиран успех, антропометрична таблица за следене на резултатите, моята подкрепа и много други бонуси! Тук страхът от безумно многото качени килограми по време на бременността и след това, не съществува!

Връщането на формата от преди забременяване и дори подобряването й, никога не е било по-лесно!

www.fitmama.bg е мястото, където имате възможността да се възползвате и от индивидуалните стратегии за извайване на красиви и здрави тела за всеки, който се бори с тежко натрупаните килограми, дори стигнал до затлъстяване и не намира начин да се справи!

Тези, уникални чрез своите ползи стратегии, се превръщат в трайното решение на вашите проблеми.

Можете да се възползвате и от ВИП услугата Одит – Специална форма на внимание и отношение към клиента като най-важен. Тя е подходяща за максимално мотивираните и решени да направят промяната в себе си и начина си на живот още сега. Чрез заявяване на услуга с одит, вие автоматично получавате индивидуална подкрепа, лични и неказани до сега тактики за гарантиран успех и много други печеливши стратегии. Тук ще откриете още и множество тренировъчни програми, лични консултации, много безплатна информация под формата на фитнес и уелнес рецепти, статии и незаменими съвети как да водите здравословен и удовлетворен начин на живот! Аз съм тук, за да ви покажа, че във всеки период от живота си можем да бъдем здрави, красиви и мотивирани за промяна и прогрес, стига ни да правим правилните неща за себе си. Всичко това зависи от нас и начина ни на живот – храната, която избираме да консумираме, спортуваме ли достатъчно или изобщо, позитивни и вярващи ли сме. Понякога трудно стигаме до правилните действия и в тези моменти е важно да се доверим на специалист в тази област, за да си спестим хилядите неуспешни опити и грешки.

Моята мисия и цел е да ви покажа един вече извървян път и гарантирано работещи методи за постигане на здраве, красота и хармония със себе си!

Вярвам, че ще достигна до милиони хора, на които да предам поне частица от любовта, вярата и силата, които нося в сърцето си! Вярвам, че с вас можем да променим света към по-добро! Нека бъдем авторитет и пример за подражание, за да направим света по-здраво и красиво място! Безкрайно щастлива съм, че четете тези редове, защото това означава, че вече сте част от голямото семейство на FIT MAMA и ви приветствам с “Добре дошли”!
Снимка – личен архив
С Любов: Анита Маркова
Scroll to Top