Има ли желание, има и начин!

Прогресът на Елеонора

Здравей, прекрасна Ели. Благодаря, че прие поканата ми да участваш в нашата рубрика „Те успяха, можеш и Ти“. Би ли се представила на нашите читатели?

Здравей, прекрасна Ани! Казвам се Елеонора Велчовска на 24 години, родом от град Плевен. Живея от 4 години в Англия. Работя в офис. И съм изключително щастлива да бъда твой гост. 

Как се запозна с ФИТ МАМА – Анита Маркова?

В социалните мрежи ( инстаграм), попаднах на нейната страница и останах впечатлена от начина, по който изглежда от постовете, които поства. Мотивацията, която дава на всички нас и още куп неща. 

Какво те накара да й се довериш?

Убедителността в това което казва, прави и с невероятната и фигура. Просто ТОП.  

С това, че винаги е позитивна дори към негативните завистливи хора, който те не могат да се равнят на нивото й.

Отношението и програмите оправдаха ли очакванията ти?

Абсолютно да. Хранителния режим беше пълноценен за тези резултати, които исках придружени с тренировките. Мотивацията я имах нон стоп и всяка седмица имах отделеното нужно внимание от нея. Дори и на 2000км разстояние ние успяхме! 

Какви трудности срещна по пътя към твоята промяна?

Трудностите са много. Не е никак лесно както всеки си мисли и изглежда. Трябва воля, желание, борба, мотивация и много цели, които да гоним. Една от трудностите беше когато исках да хапна сладко и писах “ не спирам да мисля за шоколад” и тя ми отвърна “ мисли си за нещо друго” хаха винаги е по лесно когато имаш подкрепата от професионалист както е тя! знаеш, че всяка седмица ще изпратиш резултатите и не искаш да се представиш зле и да злепоставиш човека, който се опитва да ти помогне. 

Какви резултати постигна и как се чувстваш днес?

Днес се чувствам прекрасно. Тренирам от 10 години,  но доста от тях не знаех как да го правя по по-професионален начин. Толкова много нови неща научих, научавам и все още има. За мен не е най-важно да сваля килограми. Най важно е как изглеждаме и се чувстваме. Повечето момичета се залъгват, че 60мин кардио ще им даде перфектната фигура с глад, а това което научих е, че силовите тренировки, придружени с правилния хранителен режим, е най-добрата комбинация.

Какви са твоите цели от тук нататък?

Моята цел винаги е била да изглеждам по-добре от вчера. Мечтата ми е да се видя на сцена което изисква много труд, лишение, борба и нужда от помощ от професионалист като Анита. 

Какво би пожелала на нашите последователи и на дамите, които тепърва искат да започнат своята промяна?

Бих казала – Дами ако желаете да промените начина по който се чувствате и изглеждате никога не е късно да започнем. Един професионалист като Анита Маркова или ФИТ МАМА, ще е насреща винаги да помогне.

Scroll to Top