Прогресът на Ася

Прогресът на Ася

Здравей, Ася! Изключително щастлива съм, че ми гостуваш и много се радвам да поговоря с новото ти аз!

Представям ви Ася:

– Здравейте на всички. Казвам се Айсел Хюсмен на 32год, работя като готвач. Родом съм от Разград, но живея в София.

Как се запозна с Анита?

– Честно казано, бях се качила на кантара и като видях колко килограма съм – 94 кг, направо свят ми се зави. Тренирах в една зала, но нещо не се получаваше, бях много отчаяна, не знаех какво да правя. Аз следвам Анита в инстаграм и се свързах с нея. В онзи момент тя беше като Ангелче, което се появи за мен. Разбра ме веднага, говорихме си дълго, каза ми: „Ще ти помогна миличка“ и започнахме. Благодаря ти Ани, че ме научи на правилни хранене и тренировки.

Какво те накара да й се довериш и да започнете заедно твоята промяна?

– Като си говорихме бях сигурна, че ще постигна целите си. Тя ми е Ангел Спасител. Като и гледам снимките на Анита…възхищавам й се.

Оправда ли очакванията ти по отношение на хранителен режим, тренировъчна програма, персонално отношение и мотивация?

– Още първия месец свалих 8кг. Тя беше направила така всичко прецизно и винаги ми пишеше, че е с мен. Виняги ми казваше да не се отказвам от Целите си. Имаше моменти, в които исках да се откажа, но тя знае как да мотивира силно!

През какви трудности премина по пътя към твоето лично предизвикателство да се превърнеш в най-добрата своя версия?

– Подигравките на моите колеги, че няма да успея. Беше ми много тежко да ядат пред мен шоколади. Анита вярваше в мен и ме подкрепяше. Всеки ден ходех в залата да тренирам. Нищо не е хубаво ако не е трудно.

Как се чувстваш днес и какви са твоите постижения в борбата с отслабването?

– Вярвам в себе си. Чувствам се силна. Много жени и мъже ми пишат да ми кажат „Браво и само напред“. Кефя си се. Много съм доволна от резултатите си.

Какви цели имаш за напред?

– Да съм Здрава 🧿 . Сега тренирам усилено да оформя тялото си и да следвам мечтите си. Да не се отказвам лесно от това, което искам.

Какво би казала на всички дами, които тепърва искат да започнат да водят здравословен начин на живот? – Първия момент е малко шокиращ, защото почваш да се храниш повече, по-редовно и здравословно. Да не си кажат „Аз немога“ или  „нямам време“. Имаме си само нас, най-скъпото и трябва да се грижим за тялото си.

Scroll to Top