ФИТНЕС КРАЛИЦАТА АНИТА МАРКОВА ПОБЕДИ СВОИТЕ ДЕМОНИ, ЗА ДА ПОМАГА НА ДРУГИТЕ

Тежко детство, тормоз, хранителни разстройства и несигурност са малка част от личните драми, които Анита Маркова се е наложило да преодолее през живота си, за да се изправи по-силна и борбена отвсякога и да преследва своята голяма цел – да помага на други жени да подобрят живота, здравето и самочувствието си.

Неотдавна Анита, която медиите неслучайно наричат „фитнес кралица“, стана майка за втори път. Тя вече има момченце на 5 години, а тази година се сдоби и с дъщеричка, която нарече Аннабел. 
Щастливата майка се отдаде на вълненията по новородената си рожба, но не забрави за хилядите си последователи в Instagram, които чакаха да видят как тя ще се справи с новата си-стара роля, дали ще успее да свали натрупаните през бременността килограми по здравословен начин и как ще се грижи за своята увеличаваща се фамилия. 
Анита възнагради търпението им с много информация за здравословното хранене на майката и бебето в първите седмици след раждането, както и с разкази от първо лице за ежедневието с новородено. 
Освен майка, Анита Маркова е един от най-успешните български фитнес модели и носителка на престижната титла „Фитнес Дива“, която спечели, побеждавайки супер силната конкуренция от над 40 фитнес модели от цял свят по време на световното първенство WBFF.

Вижте цялата публикация: https://selfmade.id

Scroll to Top