Съхранете здравето и младостта с Алое Арборесценс

Съхранете младостта си и пречистете организма с уникалния за България био сок от Алое Арборесценс Всички знаем за невероятните ползи от приема на така наречения еликсир на здравето – сокът от Алое вера, както и че има силно изразени лечени действия при редовна употреба. Когато обаче трябва да изберем точния продукт, който да консумираме, се сблъскваме с трудната задача на какво да обърнем внимание. Сред морето от продукти, които заливат пазара, е от изключителна важност да се фокусираме върху сорта Алое вера.
Малко разпространен, но с безспорни ползи за здравето, е Алоето от най-полезния сорт Арборесценс на Aurora Verde / Аурора Верде. Това е продукт, който е доста различен от масово предлаганото на пазара, и за което потребителите знаят все още много малко. Сокът съдържа почти 100% от най-ценната част на лековитото растение, и е биосертифициран. Малко известен факт е, че в сорта Арборесценс се съдържа най-висока концентрация на активни съставки на Алоето, но поради различни причини рядко е използвано от други производители. Именно супер мощната формула на билковия сок на семейната компания Victor Filippe го прави без аналог на българския пазар.
Здравето и красотата до голяма степен зависят от храносмилателната система, а без съмнение сокът от алое действа като балсам за стомаха и червата. Все повече лекари го използват като допълнение към лечението на пациенти, тъй като е силен имуностимулатор, антиоксидант и има изразени пречистващи функции. Сокът от Алое премахва отока и стомашния рефлукс. Освен това притежава детоксикиращо действие и ускорява метаболизма. Подпомага отделителните органи, отговорни за елиминирането на натрупаните токсини. Улеснява елиминирането на застоялите течности, насърчавайки отслабването.
Сокът от Алое вера на Аурора Верде е органичен продукт, който е без добавена захар. Той е стабилизиран на студено, като е важно да се отбележи също, че не е приготвен от прах или концентрати. Алоето, наричано още „растението на безсмъртието“, е незаменима грижа за кожата и съхраняването на младостта. Био сокът от Алое на Аурора Верде подобрява състоянието на кожата и ставите и е с доказани ползи срещу косопад.
Отличителното при био сока на Аурора Верде е, че най-ценният сорт – Арборесценс, съдържа над 75 ценни и аминокиселини, минерали, витамини и микроелементи. Той се приготвя по древна рецепта, предадена от бразилските индианци и разпространена по света от някои монаси. Получава се с помощта на най-малко 5-годишни или повече растения на алое, чист мед и пшеничен дестилат. Впоследствие, чрез деликатен процес на стабилизиране на студено, се запазват всички ценни характеристики.
Ако и вие искате да се убедите в изключителните ползи от приема на био сока от Алое вера от сорта Аброресцес, за да сте здрави и изпълнени с енергия, можете да го откриете и поръчате на сайта

https://auroraverde.com/product/bio-sok-aloe-arborescens-drevna-recepta

Оттам предоставиха на всички и код за отстъпка – „FITMAMA10”, който ще е активен до 25.04.
Ваша Фит Мама

БИО СОК ОТ АЛОЕ АРБОРЕСЦЕНС ПО ОРИГИНАЛНА РЕЦЕПТА
Scroll to Top